Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Fri, May
84 New Articles

Rezultatele "samurailor" turdeni la Cupa Campionilor Europeni

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
731 de sportivi din 17 țări au participat la cea de-a șasea ediție a Cupei Campionilor Europeni la karate WUKF, organizată sâmbătă și duminică,5-6 decembrie 2015, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de Federația Română de Karate WKC. La startul competitiei s-au aliniat 67 de cluburi din tara si strainatate inclusiv din SUA si Egipt .

Clubul sportiv Samurai Turda a participat cu un lot format din 9 karateka :
- Lazar Ariana
- Sicoe Andrei
- Rotaru Cosmin
- Popa Vlad
- Chiorean Alexandru
- Barbat Bianca
- Urcan Diana
- Baldoghi Laura
- Grigore Cristina

La sfarsitul competitiei lotul nostru a reusit sa cucereasca trei medalii de aur la categoria kata 15-17 ani echipe fete: Lazar Ariana, Diana Urcan, Barbat Bianca, iar la categoria Kata 15-17 ani baieti echipa formata din Popa Vlad, Rotaru Cosmin, Chiorean Alexandru au reusit sa cucereasca medaliile de argint.

Aceasta editie a campionatului a reusit sa se ridice aproape de nivelul unui campionat mondial atat ca numar de participanti, organizare cat si ca nivel de competitivitate. Felicitam pe aceasta cale toti sportivii nostri care inca odata au demonstrat ca si la Turda se poate !

Multumim celor care de fiecare data sunt alaturi de noi

Conducerea Clubului Sportiv Samurai Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS