Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

La Turda o noua panglica tricolora a pierdut lupta cu foarfeca: s-a inaugurat patinoarul

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 26 decembrie, la Turda s-a deschis patinoarul despre care s-a făcut atâta vorbire în presă în luna decembrie dar nu numai. La eveniment au fost prezenţi, printre alţii, primarul Tudor Ştefănie şi viceprimarul Lucian Varo.

Panglica era întinsă frumos, doar că foarfecă a avut doar primarul, aşa că viceprimarul a stat pe post de accesoriu susţinător de panglică. Primarul a făcut câteva incizii ferme după care a arătat panglica-victimă la popor şi poporul a aplaudat.
Interesant, până la urmă, este faptul că s-a tăiat panglica de parcă ar fi fost vorba de un proiect de investiţii care rămâne veci pururi în locul unde a fost tăiată panglica dar, de fapt, administraţia locală de la Turda a oferit terenul spre închiriere şi o firmă din Cluj face banii. Dar dacă a fost un motiv de panglică şi aplaudaci, asta este, turdenii să fie fericiţi!
Cum parcă nu se putea altfel, primarul tudor Ştefănie a vorbit la microfon măcar cât să audă toată lumea mesajul. Şi vorbele rostite la microfon spuneau cam aşa: "Să mulţumim celor care au dus toată greutatea realizării acestui obiectiv şi în mod cert vom avea câteva zile frumoase de iarnă aicea la Turda. Sper să veniţi în număr cât mai mare, sper să fiţi prezenţi aici, în centrul municipiului Turda, în acest centru minunat şi să apreciaţi cât se poate de mult realizările din această iarnă. În acelaşi timp doresc să aveţi bucurii, sănătate, zile frumoase în continuare, sper că Moş Crăciun a fost suficient de darnic, la fel să fie şi Moş Gerilă şi, de asemenea, să ne întâlnim cu toţii sănătoşi în anul care vine. Doamne ajută şi mult succes tuturor care au curajul şi care vor să patineze aicea la Turda, să facă acest lucru, că această muncă a fost destinată lor, tuturor celor care iubesc patinele şi să patineze. Doamne ajută şi La mulţi ani tuturor!". cum ar veni, scurt şi la obiect, chiar dacă repetitiv...
Numai că înainte ca turdenii să pună patina pe gheaţă a fost nevoie de un spectacol de patinaj oferit de "fetele de la Cluj" - aşa cum au fost ele prezentate - fete care au oferit un spectacol de patinaj aplaudat de public, pe prenumele şi numele lor acestea fiind Alexia Neag, Ilinca Popa, Ioana Teodorescu, Sandra Costin, Tania Turdean şi Teodora Luscalov.
Şi cum de la un eveniment precum tăierea panglicii la un patinoar care nu îţi aparţine nu putea lipsi Mickey Mouse care să aplaude la tăierea panglicii, acesta a fost prezent - inclusiv pe gheaţă - alături de "consoarta" Minnie, ambii făcându-le cu mâna celor mici şi chiar fotografiindu-se cu aceştia, prezenţa personajelor de desen animat fiind posibilă cu ajutorul Fun Kids.
Una peste alta, cu nişte lampioane lansate în semn de... de... aşa... şi cu o fanfară cântând spre deliciul cozii formate la casa de bilete, evenimentul a fost marcat şi lumea părea extrem de încântată de realizare.
Preţurile, însă, se arătau mai mici - probabil contractate de la frig - decât cele anunţate. Astfel, dacă înainte se anunţa că tariful pentru copii era de 10 lei pentru 90 de minute acesta s-a contractat până la 8 lei, în timp ce dacă tariful anunţat pentru adulţi era de 15 lei pentru 90 de minute şi acesta s-a contractat până la 10 lei. Ca să vezi ce pot face mai multe mâini dibace când îşi pun ceva în cap.

Totuşi, câteva imagini în plus de la eveniment puteţi viziona unde altundeva decât AICI.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS