Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Fri, May
84 New Articles

Iluminat ornamental si cadouri oferite celor mici - darurile aduse de Mos Nicolae la Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Duminică, 6 decembrie, pentru municipiul Câmpia Turzii şi pentru locuitorii municipiului a început să se simtă din ce în ce mai prezent spiritul sărbătorilor de iarnă.

Pe de-o parte parcul central - parcul din apropierea Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" - a fost inundat de lumini, la fel ca şi artera principală pe o lungime considerabilă din centrul municipiului.

Apoi, cu începere de la orel 18.00, Moş nicolae - prezent în special pentru micuţi - a început să ofere câte un mic dar, o mică atenţie copiilor sosiţi în parc cu părinţii.

Cum era de aşteptat, înghesuiala a fost mare şi, printre copii care se bucurau de ce au primit de la Moş Nicolae, s-au aflat şi copii care plângeau că n-au ajuns la daruri sau părinţi care strigau la alţi părinţi sau la tineri mai nerăbdători să nu se împingă pentru că oricum nu pot ajunge mai repede. Ba chiar au fost unii care au ieşit din înghesuială, preferând să renunţe la ce le putea oferi Moşul.

"Suntem martori ai unui moment frumos. Acu' circa 15 minute s-a aprins iluminatul ornamental în orăşelul copiilor din centrul oraşului" spunea primarul Radu Hanga, prezent la momentul festiv alături de administratorul public Petre Pop sau de consilierii locali Csutak Ludovic şi Ilie Giurgiu.

Continuând prin a prezenta un calendar gen "Noi mergm pe ideea că în acest moment încep sărbătorile de iarnă, prima sărbătoare fiind sărbătoarea Sfântului Nicolae, cu asta deschidem sezonul. Urmează sărbătoarea Crăciunului şi toate aceste festivităţi, toată această perioadă de bucurie, de coborâre a omului pe pământ, se va termina în 7 ianuarie de sărbătoarea Sfântului Ioan", primarul Câmpiei Turzii a adăugat: "Azi e o zi dedicată copiilor, Moş Nicolae este aici, a reuşit să ajungă şi la Câmpia Turzii - am auzit că era să piardă trenul - şi cred că şi la ora asta mai împarte copiilor mici atenţii".

Apreciind că e un moment frumos şi declarându-se bucuros că era multă lume prezentă - "chiar mai multă decât ne-am fi aşteptat" - Radu Hanga şi-a încheiat declaraţia adresând tuturor urările "Sărbători fericite!" şi "La mulţi ani!".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS