Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Fri, May
84 New Articles

La Turda, pericolul electric umblă cu uşa deschisă | GALERIE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

Iată cum Turda e mereu surpinzătoare, cum din nou se găseşte câte un element care să ne ducă departe cu gândul că cineva, din motive necunoscute, insistă să dea dovadă de responsabilitate crasă. Sau de iresponsabilitate? Că cine mai ştie într-o lume în care normalul miră.

Pe scurt, un punct electric (că altfel cum să-i zicem, dulap?) situat în spatele statuii lui Avram Iancu din centrul municipiului Turda este bântuit de stafii: din când în când se deschid uşile larg în mod inexplicabil...

Acuma tot e bine că respectivul dulap - hai să-i zicem aşa - nici măcar nu e la nivelul la care poate să ajungă vreun copil. Nuuuu! Totuşi, însă, pentru copiii tentaţi să încerce senzaţii tari prinzându-se de cablurile atârnând în şifonier, propunem să se gândească ceva în mod organizat, să se distreze şi ăia micii.

Aşadar, dacă tot se dă dovadă de o indolenţă care frizează normalul, hai să supralicităm, atunci: de exemplu s-ar putea organiza un concurs de tir cu arcul electric. E drept că respectiva competiţie ar putea fi atât de aprinsă încât o să iasă scântei, dar cine se poate pune de-a curmezicul distracţiei? Doar suntem oraş turistic şi trebuie să oferim turiştilor şi senzaţii tari, ca să nu uite nici pe lumea ailaltă că au fost la Turda.

Însă, vorba ‘ceea: râdem şi glumin, ne curentăm şi plătim... Mai concret, observând săptămâni la rând nepăsarea celor responsabili, cetăţeni de bine mai proptesc uşile zburdalnice cu câte o dală desprinsă mult prea uşor din lucrarea de (proastă) anvergură inaugurată cu foarfeci şi panglică de primarele Ştefănie. Păi dacă tot proptim uşa, cu ce ne cade la îndemână, poate că mai bine ar fi să pună mătura la uşă, să se ştie că nu e nimeni acasă, să nu vină cineva să bată inutil... Că de sunat nici nu poate fi vorba... soneria nu merge, că n-are curent.

Totuşi, o explicaţie logică - în afară de cea cu fantomele - există! Adică fiind vorba de un şifonier de curent, poate cei responsabili lasă intenţionat uşile deschise din când în când... Doar se ştie că dacă laşi uşa deschisă te trage curentul. Şi poate vor să mai tragă şi ei ceva curent în cabluri, că nu se ştie când au nevoie.






BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS