Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

Proiectul Consiliul Tinerilor Turda implementat de AMoS ED se apropie de final!

Diverse
Tools
Typography

Încă de la începutul acestui an, Asociația pentru Mobilitate Socială a demarat proiectul Consiliul Tinerilor Turda, o inițiativă care are ca scop principal creșterea capacității tinerilor din Comunitatea Urbană Arieș de a se integra mai ușor pe piața muncii în viitor.

Această inițiativă s-a desfășurat prin organizarea de diverse activități de tip training, workshop sau sesiuni de formare în care 40 de tineri au reușit să acumuleze informații în domeniul financiar, programare, management de proiect, resurse umane și comunicare. De asemenea, după etapa de formare teoretică, aceștia au avut oportunitatea de a implementa 5 inițiative comunitare prin care să-și exerseze abilitățile formare în etapa inițială.

Câteva dintre proiectele create și implementate de ei sunt un Târg de Mărțișor în care tinerii au confecționat mărțișoare tradiționale pe care le-au oferit cetățenilor, o campanie socială intitulată Iepurașul Civic în cadrul căreia copii din medii defavorizate au primit pachetele cu ocazia sărbătorilor de Paște și o Conferință de productivitate dedicată publicului larg.

AMoS ED este o organizație non-guvernamentală condusă de o viziune a tinerilor care prin fiecare activitate, inițiativă, proiect nou pe care îl organizează își dorește să contribuie la dezvoltarea potențialului uman și dezvoltarea comunității locale.

Proiectul "Consiliul Tinerilor Turda" este finanțat prin programul Corpul European de Solidaritate al Uniunii Europene.

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele derulate de noi, urmărește pagina de Facebook a organizației "Alianța pentru Mobilitate Socială" și pagina de Instagram @amos.romania.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS