Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Wed, May
90 New Articles

Curs de perfectionare pentru angajati, lansat la Salina Turda

Diverse
Tools
Typography

Cursul se numeşte "Elemente și tehnici de bază pentru dezvoltarea abilităților de comunicare" şi este susținut de profesor universitar dr. Dan Octavian Rusu din cadrul Facultății de Sociologie, UBB Cluj.

Scopul acestui curs este de a dezvolta și perfecționa abilitățile angajaților în relaționarea cu publicul și deprinderi de comunicare, cooperare eficiente care să răspundă gradului de satisfacție a vizitatorilor complexului Salinei Turda.
În urma absolvirii cursului, angajații vor primi o diploma care atestă participarea la curs și dobândirea abilităților de comunicare necesare activității cu turiștii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS