Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Thu, May
90 New Articles

Statuile vivante de la Potaissa Art au completat evenimentele dedicate Zilei Culturii Naţionale la Turda

Uncategorised
Tools
Typography

Primaria Municipiului Turda, în parteneriat cu Casa de Cultură Turda şi Teatrul Naţional “Aureliu Manea” Turda au organizat, pe 15 ianuarie 2021, un eveniment cultural cu ocazia Zilei Culturii Naţionale.

Alături de acestea, Asociaţia “Potaissa Art” a fost prezentă pe străzile din Turda bucurând trecători cu prezenţa statuilor vivante, membrii asociaţiei întruchipându-i pe Mihai Eminescu (Dan Cservenecz), Ion Luca Caragiale (Dragos Plesa), Mihail Sadoveanu (Tudor Mester) și  Nichita Stanescu (Tudor Pj).

Statuile au putut fi admirate şi în Salina Turda, Mina Rudolf.

Întreg evenimentul a fost organizat cu respectarea măsurilor impuse de starea actuală.