Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Wed, May
90 New Articles

Hora Unirii la Scoala Gimnaziala „Avram Iancu”

Diverse
Tools
Typography

Elevii clasei a IV-a C și elevii claselor pregătitoare de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu" din municipiul Turda, îndrumaţi de doamnele învățătoare Loredana Moca, Gabriela Crişan, Cristina Ciurtin și Monica Vlad, au desfăşurat în 24 Ianuarie 2014, o activitate interactivă cu tema „Unirea Principatelor Române", împreună cu preşcolarii grupei mari de la Grădiniţa „Sfânta Maria", conduşi de doamnele educatoare Rodica Trif, Luciana Podar, Viorica Pop și Leontina Feneșan. Activitatea s-a desfășurat în cadrul parteneriatului grădiniță-școală „Continuitate în educație".

În final, cei mai mici şi cei mari, preşcolari şi elevi, educatoare şi învăţătoare, şi-au dat mână și s-au prins în Hora Unirii conștientizând, astfel, importanţa actului istoric din 24 ianuarie 1859, în spiritul dragostei faţă de ţară și faţă de trecutul ei istoric.
A ţinut să fie prezentă la această acţiune dna prof. Liana Stan, directorul adjunct al unităţii. În final, sub îndrumarea prof. Mihail Crişan, elevii clasei pregătitoare C, le-au pregătit oaspeţilor cântecul „Hora Unirii", primind din partea colegilor de la grădiniţă aplauze.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS