Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Thu, May
90 New Articles

Concursul de recitari "Minunata inocenta", editia a X-a, 2014

Diverse
Tools
Typography

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu" şi Şcoala „Teodor Murăşanu" organizează, cu ocazia Zilei Mondiale a Poeziei (21 martie), a X-a ediţie a concursului de recitare „Minunata inocenţă".

Pot participa cîte trei elevi de clasa a V-a din fiecare şcoală prin prezentare individuală. Fiecare elev participant va recita două (2) poezii memorate anterior (în cazul în care prezintă o singură poezie punctajul acordat va fi diminuat cu 50% ).
Concursul va avea loc în data de 21.03. 2014, ora 18:00, la postul de televiziune locală ONE TV Turda şi va fi transmis în direct.
Înscrierile se pot face direct la sediul Secţiei pentru Adulţi a bibliotecii, Str. Republicii nr. 52, prin e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., sau prin fax/telefon : 0264 /313837 până în data de 17 martie.
Informaţiile despre această activitate sunt postate şi pe pagina web a bibliotecii www.bibliotecaturda.ro, la rubrica anunţuri. La aceeaşi rubrică se va posta lista premianţilor, iar în galeria foto şi pe pagina de facebook a bibliotecii se vor posta fotografii din timpul desfăşurării concursului.

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!

Director,
Nicolina Halgaş

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS